Foto: Bildbyrån

Aliou Badji nekades inträde till Sydafrika under onsdagen och har därmed missat Djurgårdens inledning på träningslägret, men nu har det löst sig efter ett besök på den sydafrikanska ambassaden i Stockholm.
– Han åker ner i morgon (fredag), säger sportchefen Bosse Andersson till FotbollDirekt.se. 

Under onsdagen landade Djurgården i Sydafrika för vinterns träningsläger. Men för Aliou Badji blev det ett stort antiklimax. På grund av pappersstrul kom senegalesen inte in i landet och i stället tvingades anfallaren resa till Stockholm.

Under torsdagen besökte Badji tillsammans med sportchefen Bosse Andersson Sydafrikas ambassad i centrala Stockholm och för FD meddelar nu Andersson ett positivt besked.

LÄS: FRÄLSTE DJURGÅRDEN – NU JÄTTEHYLLNING 

– Allt har löst sig. Han ville vila lite i dag så han åker ner till Sydafrika i morgon (fredag), berättar Andersson för FotbollDirekt.se.

Hur har Badji reagerat på att han inte släpptes in i Sydafrika? Det måste ha varit ganska jobbigt för honom att nu tvingas flyga fram och tillbaka?

– Ja, det är klart att det var tråkigt, men jag tycker ändå att han varit i gott mod, avslutar Bosse, på väg hem från Djurgårdens hockeymatch på Hovet.