• Publicerat 17 januari, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Hammarby har som bäst slutat på en niondeplacering i allsvenskan sedan återkomsten 2015. Trots det hoppas Muamer Tankovic på SM-guld redan i år.
– Vi vill vinna SM-guld så klart, säger 22-åringen till klubbens hemsida.

Sedan Hammarby återvände till allsvenskan 2015 är det bara två lag som vunnit SM-guld: Malmö FF och IFK Norrköping. Bajen har slutat på två elfteplatser och nu 2017 hamnade laget nia i tabellen.

Sommarförvärvet Muamer Tankovic siktar ändå högt i år.

– Vi vill vinna SM-guld så klart. Sedan får vi se hur det går under säsongen, om vi har chansen att göra det eller inte. Jag är i alla fall väldigt revanschsugen och ska göra mitt bästa, säger den offensiva mittfältaren till Hammarbys hemsida.

För en vecka blev det klart att Stefan Billborn tar över som huvudtränare i Bajen. Muamer Tankovic, som lärde känna 45-åringen i somras, då som assisterande till Jakob Michelsen, är belåten över att ha Billborn som huvudtränare.

– Stefan är fantastiskt bra. Det är inget fjäsk nu. Han är en bra person som förstår alla oss spelare och han känner oss sedan tidigare. Han är väldigt öppen och man kan snacka med honom både utanför och på planen. Han är väldigt kunnig.