Besvikelse för Djurgården direkt i Sydafrika

Foto: Bildbyrån

Djurgården ser ut att bli av med Aliou Badji. Talangen från Senegal släpps inte in i Sydafrika. Hans papper uppges inte vara i ordning och han kan tvingas återvända till Sverige.

Djurgården har kommit till Sydafrika. Dif landade i dag och påbörjar nu en 12 dagars vistelse i Kapstaden.

Men utlandscampen har börjat med en besvikelse – Badji får inte komma in i landet.
Djurgården berättar nu följande på Twitter:

”Herrarna har landat i Sydafrika. Tyvärr kom Aliou Badji inte in i landet pga pappersexersis. Just nu planeras återresa till Sverige. Vi återkommer med mer information efter möte med ambassaden”.

 

Igår 20:58

Elfsborg tystade Blåvitt i sista sekunden

IFK Göteborg såg ut att gå vinnande på Borås Arena mot Elfsborg, men i 94:e minuten nickade Per Frick in kvitteringen och matchen slutade 1-1.  Elfsborg i kris tog emot IFK Göteborg, ett Blåvitt som senast föll med 2-0 hemma mot Norrköpi

Igår 14:12

Allsvenska islänningar på lista - kan kallas in till VM

Islands VM-trupp innehåller flera namn med allsvensk koppling. Nu har isländska förbundet släppt en lista på truppreserver - även där vimlar det av allsvenska namn, men även en superettansuccé.  Island gjorde succé i EM 2016, där man s

Igår 13:55

PÅ FD: Lovar - inga krissamtal inför ''Blåvittderby''

Nästan exakt vid samma tidpunkt spelades ett ''El Västico'' mellan IFK Göteborg och  Elfsborg på Gamla Ullevi. Då såg båda ut att vara i kris. I kväll är det dags igen men tillskillnad från i fjol är det enbart Elfsborg som lever farligt.