Besvikelse för Djurgården direkt i Sydafrika -FotbollDirekt

Besvikelse för Djurgården direkt i Sydafrika

Foto: Bildbyrån

Djurgården ser ut att bli av med Aliou Badji. Talangen från Senegal släpps inte in i Sydafrika. Hans papper uppges inte vara i ordning och han kan tvingas återvända till Sverige.

Djurgården har kommit till Sydafrika. Dif landade i dag och påbörjar nu en 12 dagars vistelse i Kapstaden.

Men utlandscampen har börjat med en besvikelse – Badji får inte komma in i landet.
Djurgården berättar nu följande på Twitter:

”Herrarna har landat i Sydafrika. Tyvärr kom Aliou Badji inte in i landet pga pappersexersis. Just nu planeras återresa till Sverige. Vi återkommer med mer information efter möte med ambassaden”.

 

Idag 20:47

JUST NU: Kan inte spela vidare - Bajenstjärnan linkar av

Hammarby mot Örebro på Tele2 Arena 19.00. Hemmalagets tränare Stefan Billborn väljer att mönstra ett mycket offensivt lag. Bajen leder med 2-0.  Jeppe Andersen borta för Hammarby. Dansken ersätts av Junes Barny. Ett annat sommarförvärv,

Idag 20:06

Efter monsterbudet - nu ställer Norrköping krav

Expressen uppgav nyligen att en rysk klubb lagt ett bud på över 30 miljoner kronor för Norrköpings Arnor Sigurdsson. Nu skriver isländsk media att tabelltrean kommit med ett motbud. 19-åriga supertalangen Arnor Sigurdsson har gjort succé i

Idag 19:49

JUST NU: Blytunga målet i Göteborg - favorit i repris

Robin Söder har återvänt till IFK Göteborg - och kastas direkt in i elvan hemma mot Östersund. Blåvitt leder med 2-1.  IFK Göteborgs mest meriterade sommarförvärv stavas Robin Söder, som efter många säsonger i klubben nu återvänt ef

Idag 16:19

Klart att Ghoddos missar Blåvitt - anfallskollegan också

I går stod det klart att varken Tesfaldet Tekie eller Jordan Flores reser med till matchen mot IFK Göteborg. Men manfallet stannar inte där för Östersund - som kommer ha en tunn bänk i kväll. – Jag är inte så säker på att han kommer a

Idag 13:47

Omarsson och Hysén borta - Söder om kraven på honom

IFK Göteborg sålde sin bäste målskytt Elias Mar Omarsson och nu är det hemvändaren Robin Söder som målskyttet hänger på - speciellt i Tobias Hyséns frånvaro. 27 år gammal känner han sig inte pressad av läget. – Det kravet har jag v

Idag 12:51

PÅ FD: "Så ska Hammarby starta med Jeppe borta"

KRÖNIKA - MAGNUS ÖSTERBERG Ny seger för AIK och Hammarby är piskat att ta tre poäng i kväll. En situation som de grönvita får finna sig i nu, och som de inte ska ha några större problem med. Det finns både för- och nackdelar med at