Foto: Bildbyrån

Rúnar Már Sigurjónsson har ryktats till Malmö FF, men någon övergång till de svenska mästarna verkar det inte bli. Islänningen ser i stället ut att lånas ut till schweiziska St Gallen från ligakonkurrenten Grasshopper. Detta rapporterar Sundsvalls Tidning.  

Malmö FF har redan landat fem tunga nyförvärv i form av Eric Larsson, Arnor Traustason, Egzon Binaku, Fouad Bachirou och Sören Rieks.

Islänningen Rúnar Már Sigurjónsson, som lämnade Sundsvall för spel i schweiziska Grasshopper sommaren 2016, har även han uppgetts vara högaktuell för MFF, men så blir det inte. Det hävdar Sundsvalls Tidning som skriver att 28-åringen sagt nej till de svenska mästarna.

I stället uppger ST att mittfältaren är nära att gå på lån till St Gallen, även de hemmahörande i den schweiziska högstaligan.

LÄS OCKSÅ: ”Väldigt stora skillnader jämfört med Sundsvall”