Foto: Bildbyrån

Under lördagen hängdes en banderoll upp riktad mot Kingsley Sarfo på Malmö FF:s träning. Stjärnan, misstänkt för sexuellt utnyttjande av barn, började träna med laget i torsdags igen efter att ha varit avstängd sedan oktober.  

Det är Fotbollskanalen som rapporterar att det under Malmö FF:s lördagsträning hängde en banderoll med budskapet ””Med emblemet följer ansvar – Sarfo förtjänar ej vår himmelsblå tröja!”.

Det är ingen hemlighet att ghananen, som kom till MFF från Sirius i somras som en stjärnvärvning för närmare 15 miljoner kronor, varit avstängd från klubben sedan oktober.

I slutet av september greps 22-åringen då han är misstänkt för sexuellt utnyttjande av barn. Han har varken friats eller fällts, men i torsdags började den offensiva spelaren träna med MFF igen – vilket väckte starka reaktioner, både hos anhängare till MFF men även från supportrar till andra allsvenska klubbar.

Nu under lördagen var det alltså på nytt missnöje mot att de svenska mästarna låter Sarfo träna med klubben, men tränaren Magnus Pehrsson vill inget säga.

– Att vi har fans som är väldigt intresserade och bryr sig om vår förening, det är tydligt, men just innehållet och de olika åsikterna – jag har respekt för dem, men jag har inget att kommentera kring det, säger ”MP” till Fotbollskanalen. 

LÄS OCKSÅ: Stora jublet över MFF:s nya stjärna