Under gårdagskvällen kunde FD avslöja att GIF Sundsvall jobbar aktivt på att knyta Siriusikonen Kim Skoglund, 30, till sig. I dag bekräftar han själv bilden.
– Ja, de har visat intresse. Men mer än så vill jag inte säga om det, säger han till Sundsvalls Tidning. 

Mittfältaren, som även kan användas som mittback, lämnade Sirius efter tolv säsonger i den blåsvarta tröjan. Gefle är en av klubbarna som visat intresse och i går kunde FD berätta att även Giffarna är ute efter Skoglunds underskrift. Parterna ska ha träffats för några dagar sedan.

För Sundsvalls Tidning bekräftar Skoglund intresset och säger så här om klubben.

– Giffarna har haft en positiv utveckling tycker jag. Det kändes som de gjorde en del nytt förra säsongen och har något spännande på gång. Även om de hade tyngre perioder resultatmässigt ändrade de inte på sin spelidé utan försökte snarare utveckla den.

ST: Hur nära är du att göra klart med ny klubb? 

– Det är ganska nära, det kan bli klart närmaste tiden, säger Skoglund.

LÄS MER: FD AVSLÖJAR: SUNDSVALL JAGAR SKOGLUND