Gustav Engvall stängde i höstas dörren till en tredje sejour i Djurgården. Inget som i dag har förändrats. Men FotbollDirekt kan nu avslöja att stjärnan vill lämna Bristol City men hur allsvenskan inte är aktuellt.

Gustav Engvall har haft det lika svårt i England som innan han kom tillbaka och Bristol Citys syn på svensken har uppenbart inte förändrats, trots en bitvis stark allsvensk sejour i Djurgården. 

Nu ser en brytning av kontraktet till 2019 allt mer ut att närma sig.
Problemet är att hitta en köpare med en prislapp som, enligt vad FD erfar, är satt till omkring en miljon pund.
Men både klubben och spelaren söker nu alltså en lösning i januari – men utan att det ännu finns några alternativ – och definitivt inte några allsvenska.
Enligt FotbollDirekts uppgifter finns ingenting med Djurgården sedan han lämnade Stockholm efter säsongslutet.

LÄS: REDAN I SEPTEMBER KOM TYDLIGA SIGNALER OM ENGVALL

LÄS: ALLT OM GUSTAV ENGVALL

Engvall bekräftade ju även själv innan han försvann i från Dif hur han tvivlade på att pengarna fanns för att lösa honom och att inga samtal om ett köp av honom existerat (FD60).

Frågan är nu hur man ska hitta en lösning?
Men alldeles oavsett så finns den alltså utanför Sveriges gränser. Dels med tanke på prisbilden men också beroende på att Djurgården tittar på andra alternativ – liksom hur Engvall själv uppges vilja fortsätta utomlands.

Gustav Engvall till FD60 minuter:

”Det stod i några artiklar att det var snack om att köpa loss mig för tio miljoner, det var ju inte någon sanning i det för fem öre. Det var väl lite för lite pengar för Bristol kan man säga”.

Gustav Engvall har inte gått att nå för en kommentar.