Foto: Bildbyrån

Lasse Nilsson stannar i Borås. Efter att inte ha fått förlängt kontrakt med Elfsborg står det klart att han spelar i superettanlaget Norrby kommande säsong.

Under många år var Lasse Nilsson en firad anfallsstjärna i Elfsborg. 2012 var han en bärande spelare i det lag som vann SM-guldet, men mot slutet fick 35-åringen allt mindre speltid och efter årets säsong stod det klart att han inte skulle få förlängt kontrakt med Elfsborg.

Därefter spekulerades det i att Borlängesonen skulle flytta hem till Brage, men så blir det inte. Nyligen kunde Borås Tidning avslöja att anfallaren stannar i Borås för spel i superettanlaget Norrby, vilket nu blivit officiellt.

Nilsson, som tidigare spelat i Heerenveen, Saint-Etienne, Ålborg och Vitesse, har skrivit ett kontrakt med Norrby som sträcker sig över 2018 års säsong.

– Jättekul att det är klart. Det kommer bli ett spännande år i Norrbytröjan, jag ser verkligen fram emot säsongen som kommer, säger 35-åringen till klubbens hemsida.