Foto: Bildbyrån

Isac Lidberg är fostrad i Hammarby, men på grund av sparsamt med speltid lämnade han klubben inför 2017 års säsong. Efter ett år i Åtvidaberg skriver nu norska fvn.no att 19-åringen kommer presenteras för Start den här veckan. 

Redan 2015 debuterade Isac Lidberg i allsvenskan för Hammarby, då som 16-åring. Anfallaren, som kom till Bajen i ung ålder, gjorde totalt sju allsvenska framträdanden för Stockholmsklubben innan han inför 2017 års säsong valde att skriva på för Åtvidaberg.

Sejouren i ÅFF blev dock inte alls som Lidberg hade tänkt sig. Östgötaklubben, som efter allsvenska degraderingen 2015 slutade på en överraskande sjätteplats 2016, floppade stort den gångna säsongen och slutade sist i tabellen.

Lidberg hade då rätt att riva sitt avtal och därmed letar 19-åringen, som i ÅFF svarade för fem ligamål på 22-matcher, ny klubb. Det mesta tyder på att det blir norska Start, nykomling i landets högstaserie.

Det hävdar i alla fall fvn.no, som uppger att anfallaren väntas presenteras redan den här veckan. I december blev Djurgårdens Elliot Käck klar för Start.