Foto: Bildbyrån

Det har än så länge varit lugnt på rekryteringsfronten i GIF Sundsvall. Men nu ska det första nyförvärvet vara helt klart. Den spanske mittfältaren Juanjo Ciércoles är nu klar för Giffarna, detta bekräftar hans klubb FC Badalona på twitter. 

Efter en tids pappersarbete är det klart. 29-åringen Juanjo Ciercoles ansluter till GIF Sundsvall den kommande säsong.

– Det är ju – hur ska man säga – en toppspelare. En kreativ och offensiv spelare som är skicklig även defensivt, så att vi ska få rätt balans intill (David) Batanero, sa Hagblom till pirkt.se – som var först att avslöja intresset – och bekräftade värvningsförsöket.

– Det är klart, men det är inte helt undertecknat. Vi är överens och det blir förhoppningsvis en pappershantering under den här veckan. Men han är under kontrakt, så där ska vi också ha en pappershantering med hans klubb där vi löser honom från kontraktet, sa Hagblom.

Under torsdagen bekräftade den spanska tredjedivisionsklubben att affären är klar på sitt twitterkonto.

 

 

Sedan tidigare har Sundsvalls Tidning uppgett att Maic Sema, senast i Örebro, och AFC-anfallaren Chidi Omeje kan bli klubbens kommande nyförvärv, då förhandlingarna är långt gångna.