Foto: Bildbyrån

Lasse Nilsson fick inte vara kvar i Elfsborg. Det har ryktats om Brage, men enligt Borås Tidning stannar anfallaren i staden för att i stället skriva på för Norrby. 

Inför 2011 års allsvenska säsong återvände Lasse Nilsson till Elfsborg och året därpå var han en stor nyckel till att laget vann SM-guld.

De senaste åren har dock gått tyngre och efter skralt med speltid i år fick 35-åringen beskedet att Elfsborg inte ville förlänga med honom.

Därför letar nu Nilsson ny klubb och det har ryktats om en flytt hem till Borlänge och Brage, men nu uppger Borås Tidning att anfallaren stannar i Borås för att i stället spela för Norrby, hemmahörande i superettan. BT skriver att Nilsson kommer presenteras i början av nästa vecka.

– Jag kan eller vill inte kommentera uppgifter kring en spelare som inte tillhör Norrby IF. Jag har sagt tidigare att Lasse Nilsson är en bra fotbollsspelare och en bra människa och det gäller förstås fortfarande, säger Norrbys sportchef David Kryssman till Borås Tidning.