• Publicerat 31 december, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Åtvidaberg har ett tufft 2017 i bagaget. Klubben ramlade ur superettan. Nu kommer dock en glädjande nyhet när 18-årige talangen Simon Marklund förlänger trots stort intresse från klubbar högre upp i seriesystemet.

Simon Marklund, 18, har ryktats bort från Åtvidaberg efter att laget åkte ur superettan. Förra säsongen gjorde mittfältaren fyra mål och en assist och startade 26 matcher i superettan. I dag meddelade klubben att Marklund har skrivit på nytt kontrakt.
”Det känns jättebra att Simon väljer att stanna hos oss trots att han haft erbjudande från andra klubbar. Simon är en stor talang som kommer att utvecklas ännu mer under de kommande åren och vi är glada att han vill vara kvar i det nya ÅFF”, kommenterar Åtvidabergs sportgrupp.