GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom har nyligen flaggat för snart klara nyförvärv på sitt twitterkonto. Nu kan det första vara i hamn. Samtidigt verkar Sebastian Rajalakso gjort sitt i klubben då han nu besöker en klubb i Oman.
– Väldigt spännande, och framförallt annorlunda, säger han till Sundsvalls Tidning. 

Gif Sundsvall har hittills bara meddelat om spelarförluster.

Eric Larsson, Marcus Danielson, Kristinn Freyr Sigurdsson, Kristinn Steindórsson och Smajl Suljevic har alla lämnat klubben, och mittbacken Noah Sonko Sundbergs låneperiod är över och spelarna återvänder till AIK.

En annan spelare som tycks vara på väg bort är Sebastian Rajalakso. Mittfältaren, vars avtal löpt ut, befinner sig just nu i Oman för att besöka klubben Al Suqaiq, avslöjar Sundsvalls Tidning.

– Väldigt spännande, och framförallt annorlunda. Jag ville åka ned själv för att se hur allt är här nere. Sedan får vi se vad det leder till, säger han till ST.

Sundsvalls sportchef Urban Hagblom har hintat om att spelare snart kommer att presenteras.

 

Enligt Fotbolltransfers är AFC Eskilstunas anfallare Chidi Omeje, 27, klar för Giffarna och har signerat ett treårskontrakt.

Sundsvalls Tidning har tidigare berättat att Örebros Maic Sema kontraktsförhandlar med klubben och att en spansk mittfältare snart kommer att presenteras.