Vilken mangling, Man City! – tacka superstjärnan

  • Publicerat 23 december, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

MFF- stjärnan Tokelo Raneties förra klubb Bournemouth var chanslösa i kväll mot Manchester City.
Förlust 0-4 och Sergio Aguero visade vilken superstar han är – hans 1-0 var hans 100:e mål för City på hemmaplan.

0-0 var det ännu efter 25 minuter spelad och frågan var där om någonting kunde vara på gång – om Zlatan Ibrahimovic och United kan ha en skräll att gå med i kvällens möte borta med Leicester City (start kl. 2045).

Nu är det 1-0 genom Sergio Aguero (27:e), en cross från Fernandinho öppnade upp och den argentinske stjärnan prickade rätt med sitt huvud.
72-28 i procent till City, bollinnehav, fram till ledningsmålet.

I slutet av första på tilläggstid så kom ett rykande inlägg från Jordon Ibe som höll på att ställa till det innan Fernandinho rensade i sista stund. Bournemouth krymper lite, lite.
67-33 ni i bollinnehav.

1-0 till Man City i halvtid.

2-0 i 53:e minuten och nu är det Raheem Sterling som får taktpinnen från Aguero. En genomskärare ställer bortaförsvaret.
Sedan under matchens sista tio minuter så går det undan. Först Aguero igen och sedan Danilo i 85:e.
Bernardo Silva och Sterling med assister.

Totalt bollinnehav för Man City, 74-26 procent!

SLUT: Manchester City – Bournemouth 2-0 (1-0).

Pep Guardiola och kompani skjuter nu i väg i 14 poäng ledning före Man United som alltså spelar senare i kväll.

FOTNOT: Rantie lämnade Bournemouth under förra året och gick till Turkiet.

Lagens respektive startlag på Etihad Stadium:

Man City: Ederson – Walker, Kompany, Otamendi, Delph – Fernandinho, De Bruyne, Silva – Sterling, Sané, Aguero.

Bournemouth: Begovic – Smith, Cook, Aké, Simpson, Fraser – Stanislas, Gosling, Surman, Ibe – Wilson.


Idag 07:06

Tibbling bänkad hela matchen när Hedlund glänste

Bröndby vände och vann borta mot Midtjylland med 2-1 i går. Simon Tibbling bänkad hela matchen medan lagkamraten Simon Hedlund prickade in kvitteringen. Simon Hedlund anslöt till Bröndby från Union Berlin i vintras och har gjort succé i D

Igår 22:35

Mrabti och Milosevic i fokus - svenska duon målade i England

Kerim Mrbati och Alexander Milosevic spelade båda i Championship under måndagskvällen - och svenskduon svarade för varsitt mål, deras första fullträff sedan ankomsten till England i vintras. Alexander Milosevic vann SM-guld i höstas med AI

Igår 19:31

PÅ FD: "Allt annat av Blåvitt vore tjänstefel"

Benjamin Nygren gör succé i IFK Göteborg. 17-åringen leder allsvenskans poängliga efter sina tre mål och tre assist på de fyra inledande matcherna. Om Blåvitt bör sälja supertalangen i sommar? FD:s krönikör Patrick Ekwall är säker på s

21 april

Djurgården vann toppmötet mot Häcken - "En felfri insats"

Djurgården besegrade BK Häcken med 1-0 på bortaplan efter en imponerande insats. Därmed går Blåränderna upp i ensam ledningen i toppen av tabellen.  Häcken och Djurgården drabbade idag samman i ett tidigt toppmöte i allsvenskan. Inf

20 april

Svenskens framtid osäker - tyskarna tackar nej

Isaac Kiese Thelin har inte haft en spikrak sejour i Tyskland. Anfallaren som är på lån från Anderlecht har inte haft det helt lätt med speltiden och nu uppges Bayer Leverkusen ha bestämt sig kring svensken fortsatta medverkan i föreningen. 

20 april

Uppåt för Guidetti - men vad hände sedan?

John Guidetti slog i går kväll till med ett efterlängtat mål i La Liga. Men anfallarens kväll skulle få ett tråkigt slut - i den andra halvleken fick svensken utgå skadad. Alavés tappade dessutom sin 2-0-ledning till 2-2.  John Guidett

19 april

Janssons Leeds i brygga - efter tunga smällen

Leeds United fortsätter att jaga i jakten på Premier League-spel. Pontus Janssons gäng fick sig dock en rejäl knäpp på näsan i mötet mot Wigan, när laget förlorade med 2-1 trots en desarmerad motståndare.  Pontus Janssons Leeds United

17 april

City utslagna av Tottenham - Liverpool enkelt vidare

Det blir ingen Champions League-buckla för Manchester City i år heller. Visserligen vann laget i kväll mot Tottenham med 4-3, men Spurs som tog hem hemmamötet med 1-0 är vidare till semifinal tack vare fler gjorde bortamål. Liverpool hade inga