Foto: Bildbyrån

FotbollDirekt har tidigare berättat att Bosnien vill ha Sven-Göran Eriksson som ny förbundskapten. Enligt Sportbladet nobbar nu den svenska stjärntränaren Bosnien då han vill ha mer betalt för jobbet.

För en dryg veckan sedan bekräftade Sven-Göran Eriksson för FotbollDirekt att Bosnien hört av sig till den svenska stjärntränaren angående jobbet som förbundskapten för Bosnien.

– Jag vet att det är ett relativt bra landslag. Nu gick de inte till VM, men jag har förstås koll på vilka spelare de har. Det kan vara ett intressant uppdrag och en agent har ringt mig om jobbet. Men det är svårt att säga något om nu när det inte finns något att ta ställning till, sa han till FD.

Men något jobb i Bosnien blir det inte. Det uppger Sportbladet som skriver att 69-åringen anser att han inte får tillräckligt bra betalt för att anta tjänsten.

I stället ska Bosnien enligt Sportbladet leta efter ett billigare alternativ.

”Svennis” har tidigare varit förbundskapten i England, Mexiko och Elfenbenskusten. Som klubbtränare har han verkat i bland annat Benfica, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio och Manchester City.