• Publicerat 21 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

UNDERSÖKNING – FOTBOLLDIREKT ENKÄT

Det finns många skickliga sportchefer i allsvenskan. Bosse Andersson i Djurgården har sedan förra sommaren lyckats värva hem tre tidigare landslagsspelare i form av Andreas Isaksson, Kim Källström (nu slutat) och Jonas Olsson. En minst sagt mäkta bedrift av Dif-bossen.

Jesper Jansson i Hammarby har på kort tid förvandlat Hammarbys trupp till en mycket spännande sådan och AIK:s Björn Wesström har landat flera tunga namn det senaste året.

Dessutom har Daniel Andersson nere i Malmö fortsatt att stärka sitt MFF inför nästa säsong med flera stjärnor. Stefan Andreasson i Elfsborg värvade hem Samuel Holmén i somras och har nu även säkrat upp Stefan Ishizaki till nästa års allsvenska.

Dessa är bara några av de mycket duktiga sportcheferna i allsvenskan. Nu har ni chansen att rösta på er favorit. Nedan finns en enkät med fyra frågor där just bästa sportchef är en av dessa!