Foto: Bildbyrån

Mikael Ishak fortsätter att göra dundersuccé i Nürnberg. Under lördagen satte han sitt elfte mål för säsongen mot Sebastian Anderssons Kaiserslautern och därmed toppar svensken skytteligan i 2. Bundesliga.

Sveriges förbundskapten Janne Andersson testade många anfallare i VM-kvalet. Givna Marcus Berg och Ola Toivonen fick sällskap av såväl John Guidetti, Isaac Kiese Thelin, Christoffer Nyman, Samuel Armenteros och Emir Kujovic i diverse trupper.

Mikael Ishak fick dock aldrig chansen i VM-kvalet. Nu kanske Janne Andersson bör tänka om inför VM.

Den 24-åriga anfallaren öser nämligen in mål i den tyska andraligan och under lördagen satte han sin elfte balja för säsongen när anfallarens Nürnberg spelade 1-1 borta mot Sebastian Anderssons Kaiserslautern. Därmed toppar nu Ishak skytteligan.

För Sebastian Andersson går det tyngre. Förvisso spelade den tidigare Norrköpingsstjärnan 90 minuter, men hans Kaiserslautern är fortsatt tabelljumbo.