Foto: Bildbyrån

Malmö FF kommer att spela två träningsmatcher under sitt försäsongsläger i Florida. Trots att Milan-ikonen Paolo Maldini försökt få skåningarna att möta hans Miami FC har Daniel Andersson tackat nej.
– Vi är svenska mästare, vi kan inte möta ett andradivisionslag, konstaterar sportchefen för Kvällsposten.

I slutet av oktober blev det klart att Malmö FF åker tillbaka till Bradenton i Florida. Detta blir skåningarnas femte träningsläger där.

MFF har sedan tidigare annonserat att de möter New England Revolution lördagen den 3 februari och nu står det klart att det blir ytterligare ett möte mot en MLS-klubb. MFF skriver på sin hemsida att de 8 februari ställs mot DC United, detta dagen innan de åker tillbaka till Sverige.

För Kvällsposten berättar sportchefen Daniel Andersson att det hade kunnat bli en match mot Miami FC som ägs av Milan-ikonen Paolo Maldini, men att Andersson tackade nej.

– Miami ville spela mot oss. Men de spelar inte i MLS, de säger själva att de har ett jättebra lag och det stämmer kanske. Men det är för låg nivå. Vi är svenska mästare, vi kan inte möta ett andradivisionslag. Men de blev nog lite lacka, säger Andersson till Kvällsposten.