Hammarby värvar på talangsidan – nu står det klart att Bajen tar in 18-årige anfallaren Jake Larsson från division 2-klubben Karlslunds IF. 

Jake Larsson skrev i fjol a-lagskontrakt med Karlslunds IF, och han spelade 17 matcher och gjorde fem mål i  division 2 förra säsongen. Karlslund tog steget upp i division 1 och Larsson tog en ordinarie plats på yttermittfältet. 24 av 26 matcher blev det.

Nu byter han division 1-klubben mot en allsvensk klubb. Flera klubbar har jagat Larsson – Enligt uppgifter till FotbollDirekt så fanns intresse från Örebro SK och IFK Norrköping i somras. Nu blir det istället Hammarby för 18-åringen. Larsson kommer till en början ingå i Bajens U19-trupp.

– Det känns otroligt skönt och jag är väldigt glad att det nu är i hamn. Nu är det upp till bevis så att säga. Mina första intryck av Hammarby är att det är en välskött och professionell klubb och jag ser fram emot att fortsätta min utveckling där, säger Larsson till Karlslunds hemsida.