Foto: Bildbyrån

Östers IF satsar inför nästa säsong i superettan – nyligen fick man klart med tränaren Christian Järdler. Nu har mittfältaren Liridon Silka presenterats. 

Christian Järdler tog IFK Värnamo till en sjätteplats i superettan den gångna säsongen. Nyligen blev han klar som ny tränare i Östers IF. Nu tar han med sig en spelare från Värnamo till Öster – mittfältaren Liridon Silka

FotbollDirekt avslöjade i förra veckan att Silka hade ett kontraktsförslag från Öster.

Nu står det klart att han skrivit på – Silka är presenterad och ett treårskontrakt är klart.

– Vi har träffat några klubbar i november och Liridon valde nu att fortsätta jobba med Christian Järdler som tog honom från J-Södra till Värnamo. Han står för en fotboll som passar Liridon, säger Liridon Silkas agent Marco Salvatore till FotbollDirekt.se.