Foto: Bildbyrån

FotbollDirekt har tidigare avslöjat att Djurgården är intresserat av mittfältstalangen Moustafa Zeidan från Syrianska. Nu lämnar Zeidan SFC.

Syrianska värvade Moustafa Zeidan från Helsingborgs IF i somras. Den 19-årige mittfältaren som bland annat har en bakgrund i Aston Villa, har dragit till sig intresse från flera klubbar. FotbollDirekt har tidigare avslöjat att Djurgården visar intresse för talangen.

Nu står det klart att Zeidan lämnar Syrianska. Klubben meddelar på sin hemsida att han inte följer med klubben ner i division 1.

”När Syrianska nu trillar ur Superettan står det klart att Zeidan inte följer med, utan han lämnar klubben efter att hans kontrakt går ut. Vi vill passa på att tacka Zeidan för hans insatser i den rödgula tröjan och önskar honom all lycka i framtiden”, skriver klubben.

 

Odds på svensk fotboll - från Allsvenskan till Division 5! Bli kund hos Coolbet och få gratisspel varje vecka hela året ut!