• Publicerat 22 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Veckans 08 Fotboll kommer lägga stort fokus på kommande transferperioden där alla tre stockholmslagen storsatsar inför 2018. Kommer alla tre kunna utmana Malmö FF i kampen om guldet och vilka spelare borde man plocka in?

Johan Blomberg lämnar AIK och blir den tredje centrala mittfältaren att kliva ut från Friends Arena. Samtidigt ryktas assisterande tränaren Bartosz Grzelak till Brommapojkarna.

Hammarby väntas göra flera nyförvärv efter en säsong som inte gav särskilt mycket hopp om en ljusare framtid. Och i Djurgården oroas många supportrar över att flera nyckelspelare som exempelvis Kerim Mrabti, Magnus Eriksson och Jacob Une Larsson kan säljas efter årets succé.

Detta och mycket annat kommer diskuteras i veckans avsnitt.

Se 08 Fotboll live på FotbollDirekt, SvenskaFans och FanTV med start 12:00.