Foto: Bildbyrån

FotbollDirekt avslöjade i förra veckan att Jönköpings Södra var ute efter AIK:s assisterande tränare Bartosz Grzelak. Nu bekräftar AIK:s sportchef Björn Wesström att J-Södra ställde frågan om Grzelak:
– Det kom aldrig i några längre diskussioner eftersom han tackade nej, säger Wesström till Sportbladet.

Jimmy Thelin är på väg bort från Jönköpings Södra. Klubben är i full gång med att hitta Thelins ersättare, och förra veckan kunde FotbollDirekt avslöja att J-Södra var ute efter AIK:s assisterande tränare Bartosz Grzelak.

Sedan dess har Jönköping åkt ur allsvenskan, det efter kvalförlust mot Trelleborg i helgen. Och Grzelak har tackat nej till J-Södras förfrågan. AIK:s sportchef Björn Wesström bekräftar nu att man fått ett förslag angående tränaren.

– J-Södra var mycket korrekta och uppförde sig som man kan önska när de hörde av sig till oss. Då fick de tillåtelse att kontakta Bartosz och presentera sitt förslag, säger AIK:s sportchef till Sportbladet.

– Men det kom aldrig i några längre diskussioner eftersom han tackade nej.