• Publicerat 20 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

IFK Göteborg har nu presenterat sin nye tränare. Det blev inte Andreas Brännström som det länge sett ut som – utan hans assistent från Dalkurd, Poya Asbaghi. Så här reagerar IFK Göteborgs ALLTID BLÅVITT på Svenska Fans. 

IFK Göteborgs tränarkarussell startade i somras med att Jörgen Lennartsson tvingades bort och fortsatt med paparazzi-bilderna på Olof Mellberg tagna utanför Mats Grens bostad, mitt i natten.
Fortsättningen slutade sedan med att även ordförande Frank Andersson lämnade.

Men Mats Gren har klarat sig som sportchef och under förmiddagen har han till sist nu kommit fram till en ny tränare när han presenterade Poya Asbaghi under en presskonferens.
Asbaghi som pikant nog tidigare varit till Andreas Brännström som en längre tid sett klar ut för Blåvitt innan en, vad det ser ut som, u-sväng i sista stund över till Asbaghis namn.

Men bland fansen verkar det vara ett namn som omgående vinner förtroende och sportchef Mats Gren får stöd för sitt tränarval.
Till skillnad från när som exempelvis Malmö FF presenterade Magnus Pehrsson inför förra säsongen och då hård kritik från MFF:s fans.
Den här gången är det istället snarast enbart stora förväntningar och goda ord som uttrycks från Blåvittfans.
Detta på bland annat Svenska Fans forum för IFK Göteborg.

Jonathan är en som skriver i ämnet och gör det så här: ”Ger ett jävligt skarpt och bra intryck. Ödmjuk men ändå jävligt säker på sin sak. Har en sjukt bra feeling! Poyas Bluewhite army!”.

LÄS – IFK Göteborgs fans reaktioner – på SVENSKA FANS!