Andreas Brännström är mycket nära IFK Göteborg och tränaren är själv överens med storklubben. Nu handlar det bara om för Blåvitt att komma överens med Dalkurd.

Det var förra måndagen som GP kom med uppgifter om att Andreas Brännström är IFK Göteborgs förstaval på tränarposten.
Sedan dess har det skrivits flitigt i media om Brännström och Blåvitt.
41-åringen har ett år kvar på kontraktet med Dalkurd och enligt uppgifter till FotbollDirekt vill Borlängeklubben (som nu flyttar till Uppsala) ha 700 000 kronor för Brännström.

Än så länge har Blåvitt och Dalkurd inte kommit överens, men att Brännström vill till Göteborg råder det ingen tvekan om.
– Det blev ju ett svårare beslut att lämna eftersom jag har ett eget allsvenskt lag nu, och jag har alltid sagt att jag vill träna ett lag i allsvenskan. Och jag hade nog inte bytt Dalkurd mot något annat lag. Men Göteborg är speciellt, jag är uppvuxen med att titta på Blåvitt och jag minns när jag fick min första lägenhet och satt och kollade när de mötte Milan och Barcelona i Champions League, säger Brännström till GP.

Några hinder mellan honom och IFK Göteborg finns inte utan parterna ska vara helt överens.

– Ja, där finns inget mer att diskutera.

IFK Göteborg kickar igång försäsongen 7 december och då har sportchef Mats Gren lovat att lagets nya tränare ska vara på plats.
Andreas Brännström hoppas på en snabb lösning.

– Det är jättesvårt att säga. IFK behöver en ny tränare och det behöver Dalkurd också. Så det bör ju lösas ganska snart.