• Publicerat 16 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FD ENKÄT. Silly Season är här på FD. Vilka är drömaffären, vem är dyrast. Djurgården och Ola Toivonen har under året skapat rubriker – nu anses Toivonen av våra läsare så här långt (28 procent) vara den allsvenska comeback som är som mest spännande.
– Klart att vi har kontakter med Ola Toivonen. Vi pratar med varandra men mer än så är det inte just nu, säger Bosse Andersson till FotbollDirekt.se.

Allsvenskan är över och det enda som återstår är att se om det blir Jönköping Södra eller Trelleborg som spelar i Sveriges toppdivision nästa år.

Men redan nu är ryktena igång på allvar.
Östersund har en rad spelare som är aktuella för utlandet, Djurgården likaså. Blir Obasi kvar i AIK, går Jimmy Thelin till Elfsborg och tar Andreas Brännström över IFK Göteborg?

Vad är rimligt att lägga på nyförvärv, i vilka länder ska man leta och vilken spelare är närmast att lämna allsvenskan? Är det dags för Ola Toivonen och Gustav Svensson att komma hem?

Men hetast så här långt i denna enkät ser Ola Toivonen ut att vara – Toivonen som flera gånger tidigare under året har ryktats vara aktuell för Djurgården.
Huvudpersonen själv har medgivit samtal med Dif för Sport-Expressen:
”Ja, jag har kontakt med honom (Bosse Andersson) hela tiden. Han är alltid på spelarhotellet när vi är här”. 

Nu är han alltså i FotbollDirekts Stora Silly Season enkät det utlandsproffs våra läsare anser som mest spännande att få hem när januarifönstret om sex veckor öppnar igen. Frågan är om kontakterna mellan stjärnan och Djurgården består än i dag?
– Klart att vi har kontakter med Ola Toivonen. Vi pratar med varandra men mer än så är det inte just nu, säger Bosse Andersson kort innan han på torsdagen kliver på ett flyg till Madrid.
– Nej, det är inte bara nu vi har dessa kontakter, det går tillbaka i tiden. Sedan vad det ger får vi se. Det får vi se längre fram, konstaterar Dif:s sportchef kryptiskt.
 
Hjälp oss redan ut alla frågor genom att svara på frågorna nedan!