Brommapojkarna och nye sportchefen Daniel Majstorovic fortsätter att rusta upp inför den allsvenska återkomsten. På onsdagen blev det klart med den danske mittbacken Martin Rauschenberg, 25, från Gefle.
– BP är en bra match för mig med en attraktiv fotboll, säger nyförvärvet till klubbens hemsida. 

BP har sedan tidigare rekryterat Fritiof Björkén från Öster och Petar Petrovic från IFK Värnamo. Nu är det klart med en ny mittback där klubben fortsätter att plocka guldkornen från superettan.

Den 189 centimeter långe mittbacken Martin Rauschenberg har skrivit på för två säsonger med Brommaklubben.

– Självklart lockar Allsvenskan, men framförallt BP som klubb som kunde erbjuda mig ett bra paket med allt. BP står för något jag själv kan sprida under på. Vi går hand i hand, jag och klubben, säger Rauschenberg till klubbens hemsida.

Mittbacken inledde seniorkarriären i danska Esbjerg innan flyttlasset gick till Island och Stjarnan. Sedan 2015 har han spelat i Gefle och var en viktig pusselbit när klubben klarade kontraktet i superettan. BP:s sportchef Daniel Majstorovic om sitt tredje nyförvärv inför 2018.

– Martin har de fotbollsegenskaper vi har letat efter, dessutom viktiga delar såsom ledaregenskaper, karaktär och en proffessionalitet som sticker ut på plan, men även utanför. Jag är helt övertygad om att Martin kommer att vara väldigt bra för oss, säger han.