Foto: Bildbyrån

Malmö FF hävdades nyligen försöka med Östersunds Ken Sema. Uppgifterna avfärdades direkt och i dag förstärker ÖFK-basen Daniel Kindberg bilden.
– Alltså vi har aldrig hört ett dugg från Malmö och jag tror inte det minsta på uppgifterna. Däremot har jag inga problem med att sälja till MFF om de vill betala det vi begär, säger Kindberg till FotbollDirekt.se.

Saman Ghoddos är ett namn som än så länge snurrar högst under silly season och nu kommer allt mer ännu ett Östersundsnamn när Ken Semas allt mer börja torna fram.
När Ghoddos uppvaktas av en lång lista av klubbar och värderas till 40 miljoner av Östersund – så är nu Semas namn inte långt bakom.
Enligt uppgifter till FotbollDirekt.se så är det en spelare som nu värderas till cirka 30 miljoner och därmed omöjliggör en övergång till som exempelvis MFF, svenska mästarna som påstås ha intresse för 23-åringen som gör sådan succé i Europa League.

– Det hör väl till att spekulera och speciellt när Malmö har så mycket pengar men det här tror jag inte alls på. Det här är inte MFF:s melodi, säger Östersunds ordförande Daniel Kindberg till FotbollDirekt.se.
– Men det är ju roligt att läsa om sådana här saker men om man ska bli seriös så skulle jag inte ha några problem med att sälja till Malmö – om Sema skulle vilja gå dit. Inte så länge vi får betalt på den nivå vi vill ha. Men för det krävs mycket kan jag säga, säger Kindberg och skrattar.

– Så här så tror jag; jag är ganska säker på att allsvenska klubbars gräns, oavsett klubb och oavsett spelare, går någonstans mellan 10-15 miljoner. Det är vad jag tror och då är det inte realistiskt att Sema skulle kunna gå till en annan allsvensk klubb.

Med det spelar det ingen roll för Kindberg vad Semas agent Stefan Selakovic kan tänkas ha på gång så länge antalet nollor inte är tillräckliga.
Enligt FD:s källor så har alltså Östersund satt nivån till 30 miljoner kring Sema.
– Jag vill inte kommentera några summor men det är klart att det handlar om stora pengar för ett så bra namn som Sema. Ja, jag kan säga att intresset för Sema är näst in till lika stort som för Ghoddos.