• Publicerat 14 november, 2017
  • Skrivet av Ola Gustavsson
  • 0 Kommentarer

Anton Tinnerholm uppgavs nyligen överraskande högaktuell för storklubben Levski Sofia. Men någon övergång ser det nu inte ut att bli för MFF-stjärnan som bara i år tackat nej till flera klubbar – nu ser Levski ut att bli ännu en, enligt vad FotbollDirekt erfar.

Anton Tinnerholm lämnar Malmö FF men var hans framtid kommer att hamna är i dag i högsta grad osäkert, trots att han nyligen reste till Bulgarien för att träffa Levski Sofia -representanter.
Men enligt FotbollDirekts källor så ser nu Tinnerholm inte heller ut att vara intresserad av den bulgariska toppklubben och lär enligt vad FD erfar vara på väg att gå vidare med andra alternativ.

Ännu en klubb ser med det ut att få nej av MFF-stjärnan.
Den trefaldige svenske mästaren som i år sett ut som allsvenskans kanske bäste högerförsvarare har ju under året haft chansen att gå till klubbar som Chievo Verona, Strasbourg, Dusseldorf och Brescia innan nu Levski kom upp på bordet – Tinnerholm som uppges ha tackat nej till samtliga, utom den förstnämnde där Malmös ledning valde att stoppa en övergång.

Så här skrev han nyligen på sitt Twitter när nyheten om Levski kom ut:
”Jag går fortfarande igenom mina olika alternativ och känner ingen stress”.

Det var Kvällsposten som avslöjade Tinnerholms möte med Levski och enligt FD:s uppgifter vill bulgarerna verkligen ha den Champions League-meriterade 26-åringen.

Anton Tinnerholm själv är emellertid tveksam och uppges nu för FD inte vara nära en övergång till Levski.
Själv har han ju även nyligen slagit fast att han han har flera andra alternativ, detta när han av misstag hävdades ha varit klar för Levski.

Tinnerholm igen på sitt Instagram:

”Det påstås i media och på sociala medier att jag skulle ha fattat ett beslut och skrivit på för en ny klubb. Detta stämmer inte. Jag går fortfarande igenom mina olika alternativ och känner ingen stress”.