• Publicerat 13 november, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

I kväll avgörs det. Går Sverige till VM eller inte? I samband med matchen erbjuder spelbolaget Betfair ett superodds på att Sverige går till VM – 12 gånger insatsen!

Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

  1. Skapa konto – Skapa ett konto idag med kampanjkoden ZFBM74 och placera ett singelspel på SVERIGE på marknaden Går Vidare (max. 50kr av din insats räknas till kampanjen).
  2. Vinn! Om dom går vidare till VM 2018 får du din insats i kontanter och resterande belopp upp till det förhöjda oddset som gratisspel.
  3. Spela gratis – Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.2. Vinsten från gratisspel betalas ut, men inte insatsen. Inga utbelningar sker vid förlorade spel.

Till Betfairs kampanjsida för att läsa mer och ta del av erbjudandet!

Nedan får du en fullständig analys från våra speltipsexperter:

Skador och avstängningar, Italien
Italien har en avstängning på mittfältaren Marco Verratti. På skadelistan finns sedan tidigare backen Leonardo Spinnazola och anfallaren Simone Zaza. Italien kommer enligt trovärdiga uppgifter ställa upp med 3-5-2-spelsystem igen, men det blir några förändringar. Förutom att Verratti tvingas ur ur elvan så förväntas Italien dessutom bänka Daniele De Rossi.

Skador och avstängningar, Sverige
Sverige har en färsk skada på mittfältaren Albin Ekdal. Hans frånvaro gör att senast inbytte Jakob Johansson får starta. Sverige kommer att göra ytterligare en ändring. Det är backen Mikael Lustig som är tillbaka från avstängning och ska avlösa Emil Krafth som startade det första mötet i Lustigs ställe.

Läget i laget, Italien
Det står redan inför returen klart att Italiens nuvarande lag har flera svagheter, vilket Sverige tog tillvara på senast. Förbundskapten Venturas hattande mellan olika spelsystem är väl omvittnat och har lett mer till osäkerhet än stabilitet. Laget gjorde inte många toppinsatser under kvalet, men räddades helt klart av att gruppen var svag förutom Spanien. Att Italien varken slog Spanien hemma eller borta är talande. Det ska även tilläggas att flera av Italiens äldre spelare verkar sjunga på sista versen. Flera spelare kan pensioneras ikväll och kanske en eller annan borde ha pensionerat sig redan efter fjolårets EM-slutspel.

Läget i laget, Sverige
Sverige mår mycket bättre och spelar med en stor grundtrygghet under förbundskapten Janne Anderssons ledning. Det var lika imponerande som talande att Krafth var en av Sveriges mest framträdande spelare när Lustig var avstängd. Kollektivet – förmågan att göra varandra starkare – är definitivt en ingrediens som Sverige har med sig hit. Italiens förväntat stora bollinnehav kan bli ett problem, men å andra sidan har Sverige faktiskt stått upp bra mot liknande motstånd tidigare. Vi minns bland annat hur bra Sverige spelade både borta och hemma mot VM-klara Frankrike, ett lag som av allt att döma har högre kvalitet än Italien. Vi gillar för övrigt att en tillsynes formstark Johansson får gå in på mittfältet från start i Ekdals frånvaro. Startelvan blir minst lika stark som senaste 1-0-vinsten.