Foto: Bildbyrån

Magnus Wolff Eikrem lämnar Malmö FF efter tre år i klubben. Norrmannen kommer framförallt att sakna supportrarna.
– Jag kommer aldrig att glömma matchen mot Sirius i somras. Både jag och familjen hade gåshud, säger mittfältaren till Sydsvenskan. 

Trots att Magnus Wolff Eikrem utsågs till hela allsvenskans bästa spelare i fjol fick han knapert med speltid av nya tränaren Magnus Wolff Eikrem i årets allsvenska. Det blev sedermera klart att norrmannen och Malmö FF inte kommer att förlänga kontraktet och därmed lämnar norrmannen nu klubben.

27-åringen har under sina tre år i MFF hunnit med att vinna två SM-guld, spelat i Champions Leagues gruppspel och vunnit allsvenskans assistliga. Supportrarna har haft stor respekt för Eikrem och han medger att han kommer sakna MFF-fansen.

– De har varit helt enastående. Jag kommer aldrig att glömma matchen mot Sirius i somras. Jag hade hela familjen på besök och fick starta. Både de och jag hade gåshud över hela kroppen, så mycket stöd jag fick. Och det har jag fått hela tiden. En av grunderna att jag kom till Malmö var supportrarna, de gör klubben till vad den är. Jag sätter ett högt pris på uppbackningen jag fått, säger Eikrem i en lång intervju med Sydsvenskan.

Eikrem vill heller inte kasta någon skit på MFF, detta trots endast fyra starter i årets allsvenska.

– Jag har aldrig klagat. Jag har i stället försökt vara en av de bästa på alla träningar. Jag kunde inte ha gjort så mycket mer. Det har varit ett tufft år personligt, men vi vann guld ändå. Jag kan inte vara besviken, även om jag så klart velat spela mer.

Det är ännu inte klart var 27-åringen kommer spela kommande säsong.