• Publicerat 9 november, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Djurgården i U21-final i kväll mot Elfsborg. Nye stjärnan Felix Beijmo kallas in och finns på plats på Grimsta i kväll när Djurgården har chansen till sitt andra guld på tre år.
FD LIVE – Matchen rapporteras LIVE av FotbollDirekt med start kl. 18.00.

Djurgården vann guld 2015 och har nu chansen på en ny titel i allsvenska U21.
Och det är ett bra lag stockholmarna kommer med i kväll. Extra press på nye stjärnan Felix Beijmo som tas in i jakten på fler guldmedaljer.

FotbollDirekt avslöjade nyligen hur Beijmo numera efter en stark höst värderas till 15-20 miljoner (ett pris som skulle göra honom till allsvenskans dyraste ytterback genom tiderna) – och hur han följts på nära håll av flera utländska klubbar hela hösten.
I kväll får han med det största pressen på sig i Dif när det ska avgöras på nyrenoverade Grimsta.

Men det är inte bara den uppmärksammade högerbacken som är a-lagsmeriterad denna afton. Sådana som Kone, Augustinsson, Badji och Kristoffersen är ju intressanta Dif-namn underifrån som behöver visa värden och finns med denna Bromma-afton.

Djurgårdens trupp i kvällens U21-final på Grimsta:
Tommi Vaiho (mv), Oskar Jonsson (mv), Felix Beijmo, Souleymane Kone, Jonatan Augustinsson, Marcus Hansson, Jesper Karlström, Amadou Jawo, Aliou Badji, Julian Kristoffersen, Haruna Garba, Marcus Enström, Ahmed Bonnah, Daniel Johnsson, Wilhelm Loeper, Linus Pettersson Parnevik, Arnold Ehn, Alexandar Mutic, Alexander Abrahamsson.

Elfsborg har tagit ut följande trupp till matchen:
David Olsson (mv), Oskar Baggesen-Gyllunger (mv), Johan Andersson, Ibrahim Dresevic, Joakim Engström, Gustav Henriksson, Oscar Iglicar Berntsson, Arian Kabashi, Rami Kaib, Jesper Karlsson, Christopher McVey, Marokhy Ndione, Simon Olsson, Danijel Ramadanovic, Filip Schyberg, Hugo Svensson, Anton Thorsson, Mattias Özgün.