Foto: Bildbyrån

Precis som efter förlusten mot IFK Norrköping i oktober buades Hammarby ut av hemmafansen efter söndagens 1-3-förlust mot Halmstad.
– Det är befogat, säger Jiloan Hamad till Expressen.

Efter att ha slutat på två raka elfteplatser i allsvenskan sedan återkomsten 2015 hade Hammarby nu chans på en placering på övre halvan.

Inför mötet med de redan nedflyttningsklara Halmstad låg Hammarby sjua, en plats som innebär två hemmamatcher i Svenska cupens gruppspel till våren.

Bajen fick också en drömstart hemma mot Halmstad då Muamer Tankovic sköt 1-0 redan i den tolfte minuten. Gästande HBK lyckades dock vända och vann med 3-1 – vilket innebär att Bajen slutar på nia vilket gör att de bara får en match på hemmaplan i cupen.

Precis som efter 0-2-förlusten mot Norrköping på Tele2 Arena i oktober buades Bajen även denna gång ut av hemmafansen.

– Det är befogat. Jag förstår supportrarna så klart, vi spelar på hemmaplan och möter Halmstad. Det är en match som vi ska vinna. Jag förstår deras frustration, säger stjärnan Jiloan Hamad till Expressen och fortsätter:

– Vi var hungriga på att komma sjua, vi hade mer att spela för än Halmstad. Motivationen fanns där men spelet stämde inte i dag.

Bajens tränare Jakob Michelsen var också mycket frustrerad efteråt.

– Vi är extremt besvikna. Det är inte den avslutningen som vi ville ge hemmafansen, konstaterar dansken enligt Expressen.