Foto: Bildbyrån

Fritiof Björkén ryktades till Hammarby i somras och under torsdagen rapporterade Smålandsposten att Östers högerback ”så gott som är klar för en allsvensk klubb”. Enligt Fotbollskanalen lämnar 26-åringen för Brommapojkarna. 

Hammarby är på jakt efter en ny högerback. Detta då den isländska landslagsmannen Birkir Saevarsson lämnar efter säsongen.

Under torsdagen rapporterade Smålandsposten att Östers högerback Fritiof Björkén ”så gott som är klar för en allsvensk klubb”.

I somras uppgavs 26-åringen vara aktuell för Hammarby, men någon flytt till den grönvita klubben verkar det inte bli. Enligt Fotbollskanalen lämnar visserligen Björkén Växjö för Stockholm – med det för nykomlingen Brommapojkarna.

Sajten skriver att kontraktet redan är påskrivet.

Björkén har i årets superetta spelat 27 matcher och gjort fyra mål från sin högerbacksplats.