• Publicerat 23 oktober, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Roar Hansen har petats i Åtvidaberg – nu kan den tidigare HIF-tränaren ta över Ängelholms FF i division 1. Hansen uppges vara ÄFF:s förstaval som ny huvudtränare.
– Jag kan inte kommentera några namn, säger klubbens sportchef Peter Zachrison till hd.se.

Roar Hansen lämnade Helsingborgs IF 2015 och tog istället över Åtvidaberg. ÅFF åkte ur allsvenskan och är nu på väg att åka ner i division 1, och tidigare i somras meddelade klubben att Hansen lämnade som huvudtränare för att istället ta en managerroll.

Nu uppges han aktuell för en annan klubb. Enligt hd.se. så är Hansen huvudkandidat att ta över som huvudtränare i Ängelholm i division 1. Hansen har tidigare tränat just Ängelholm, han tog upp klubben i superettan 2007 och lämnade sedan 2011 för Östers IF.

– Jag kan inte kommentera några namn. Det får vara din spekulation. Just nu tittar vi på kandidaterna och deras för- och nackdelar, säger ÄFF:s sportchef Peter Zachrison till hd.se.

Zachrison kan säga mer om vilken typ av profil man söker.

– Vi vill ha någon som kan bygga upp något under längre tid. Det finns en ambition att gå upp men jag kan inte säga när det ska ske. Vi kommer inte satsa för att riskera något utan ha båda fötterna på jorden.

– Ambitionen var att bli färdiga förra veckan. Så jag hoppas vi kan komma i mål inom en snar framtid.