Foto: Bildbyrån

Strax före klockan 14 anlände MFF-spelarna till centralstationen i Malmö där de möttes av massvis med supportrar. Det upphaussade sommarförvärvet Carlos Strandberg är mäkta imponerad över uppslutningen.
– Fantastiskt. Riktigt fina fans, säger anfallaren till Kvällsposten. 

Malmö FF firade SM-guldet i Norrköping i natt. Men festen är inte över för det. Strax före klockan 14 anlände MFF-spelarna till centralstationen i Malmö där de möttes upp av massa supportrar. På måndag väntar AIK på hemmaplan, men tankarna på den matchen är långt borta.

– Det är ett antal dagar till med festande hoppas jag, säger Behrang Safari till Kvällsposten och fortsätter:

– Det finns inte mycket att säga egentligen utan bara njuta av allt. Vi hade ett mål och det var SM-guld och nu är vi här och då är det bara att njuta.

Safari kom hem till MFF förra sommaren efter en lång karriär utomlands. Därmed har han nu vunnit två raka SM-guld. En som i går tog sin första allsvenska titel i karriären är Carlos Strandberg, som värvades in till MFF i somras.

– Jag har inte hunnit smälta det än. Det är en stor upplevelse. Det är fantastiskt kul att jag fått vara med om något sådant, säger Carlos Strandberg till Kvällsposten.

Anfallaren, som mot Norrköping kvitterade till 1-1 vilket var hans första mål i MFF-dressen, är mäkta imponerad av Malmöfansens uppslutning på centralstationen.

– Fantastiskt. Riktigt fina fans. Jag hoppas att så många som möjligt tar sig till stadion i kväll och firar med oss som de har gjort hela året. Jag tror det blir riktigt bra.