Enoch Kofi Adu lämnade Malmö FF i fjol – nu uppges han bryta med sin klubb i Turkiet efter en tuff tid. 

Enoch Kofi Adu var en av många tidigare Malmö FF-spelare som skickade hälsningar efter att guldet säkrats i går.

Samtidigt så har Adu själv haft en tung tid sportsligt, och nu uppges han bryta kontraktet med Akhisar Belediyespor i Turkiet.

Adu lämnade i januari Malmö FF efter tre framgångsrika år med två Champions League-gruppspel och två SM-guld, men det har inte varit samma medvind i Turkiet för mittfältaren. Han gjorde tre ligamatcher under våren, men den här säsongen har han inte synts till alls i matchprotokollen.

Nu uppges han ha brutit kontraktet. Adu finns inte kvar i truppen på klubbens officiella hemsida och står även som free agent på Transfermarkt. Enligt ghanasoccernet.com så har han brutit med klubben.