• Publicerat 11 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Malmö FF har sedan i augusti sett ut att förlora Anton Tinnerholm. Den bilden har inte förändrats sedan dess. Tinnerholm förhandlar inte med MFF och SVENSKA FANS Malmö-redaktion har gett upp hoppet om Tinnerholm 2018.

Ja, Anton Tinnerholms tid i Malmö FF ser snart ut att ha tagit slut.
Något nytt kontrakt existerar inte och enligt FotbollDirekts uppgifter så finns ingen ambition från vare sig Malmös ledning eller huvudpersonen om att hitta en lösning. Nu satsar hans och hans agent allt på att hitta en lösning i januari – och enligt FD:s uppgifter finns flera intresserade klubbar på konkret vis.

Mästarna sade nej till en försäljning så sent som i augusti och nu vill Tinnerholm utomlands och han vill det i ett läge då han förmodligen aldrig spelat en bättre fotboll än i dag.

Svenska Fans redaktion Himmelriket ser från sitt håll ut att ha gett hoppet om en spelare som har dubbla SM-guld och lika många gruppspel i Champions League – och nu är en tredje inteckning dessutom på gång i Lennart Johanssons pokal.

”När Anton kom från Åtvidaberg fick jag känslan av att det var en spännande ytterback med fina kvaliteter men som samtidigt kändes som den där snälle pojken som knappast skulle göra något större avtryck”.

Svenska Fans redaktör Ulf Nilsson konstaterar vidare följande om Tinnerholm och hoppas nu han blir fotbollsmiljonär:
”Än är nog inte hoppet ute och än har han inte skrivit på för någon annan, men för varje dag minskar såklart drömmen om en Anton Tinnerholm i MFF även 2018”.

”Jag måste erkänna att jag verkligen unnar Anton en chans att få mäta sina förmågor i utlandet. Jag hoppas verkligen att han får en chans att tjäna riktigt ordentligt”.

HELA TEXTEN – HÄR PÅ SVENSKA FANS !