Foto: Bildbyrån

Den tidigare landslagsspelaren Daniel Majstorovic är tillbaka i Brommapojkarna där allt började. Under onsdagskvällen bekräftar klubben att 40-åringen är klar för BP som sportchef.

Tidigare under kvällen avslöjade SVT att Daniel Majstorovic var klar för rollen som sportchef i Brommapojkarna. Den forna landslagsbacken inledde sin seniorkarriär i BP och nu är det bekräftat att 40-åringen kritat på för tabelltvåan i superettan.

Majstorovic lämnade sin sportchefstjänst i den grekiska storklubben AEK Aten i september, men redan nu har han alltså hittat en ny klubb.

– Jag är väldigt glad och tacksam att vara tillbaka i BP där resan började för mig, säger Majstorovic till Brommapojkarnas hemsida och fortsätter:

– Som spelare fick jag uppleva väldigt mycket på den absolut högsta nivån. Jobbet som sportchef i AEK Aten under det senaste året har gett mig ett stort nätverk, kompetens, och en väldigt stark grund att jobba vidare ifrån.

I BP får nu den nyblivne sportchefen jobba tätt ihop med sin gamla landslagspolare och backkollega Olof Mellberg, som sedan i fjol är lagets tränare. Majstorovic hoppar på uppdraget med en gång.

Brommapojkarna ligger tvåa i superettan med sex poäng ner till den allsvenska kvalplatsen. Det återstår fyra matcher av årets säsong.