Foto: Bildbyrån

Malmö FF satsar på Dennis Hadzikadunic – nu meddelar MFF att mittbackstalangen får a-lagskontrakt.
– Jag är riktigt glad över att vara en del av Sveriges bästa klubb, säger Hadzikadunic till MFF:s hemsida.

Dennis Hadzikadunic debuterade i allsvenskan för Malmö FF i fjol, och i år har det blivit tre inhopp för 19-åringen.
Hadzikadunic har tidigare haft lärlingskontrakt med MFF. Nu blir han a-lagsspelare.
MFF meddelar att man ett kontrakt är klart till och med säsongen 2020.

– Dennis är väldigt snabb, stark och bra på huvudet. Han är duktig defensivt men även skicklig med boll. Som person är han lugn, sansad och väldigt seriös. Han tar för sig mer och mer och har börjat att konkurrera om en startplats på allvar, säger sportchefen Daniel Andersson till MFF:s hemsida.

Hadzikadunic är glad:

– Det känns riktigt skönt. Jag är riktigt glad över att vara en del av Sveriges bästa klubb. Jag har sett fram emot det här sen jag var liten. Det har varit mitt mål och nu har jag uppnått det. Nu gäller det att vilja ha ännu mer.