Foto: Bildbyrån

John Guidetti har ännu inte lyckats gjuta sig kvar i Celta Vigos startelva. Nu börjar allt fler klubbar rycka i svensken. Enligt italienska sajten Calciomercato.it är både Bologna och Fiorentina intresserade att plocka över anfallaren till Italien. 

John Guidetti anlände till Celta Vigo efter U21 EM-guldet sommaren 2015. Men under de två senaste säsongerna har Guidetti ständigt åkt in och ut ur lagets startelva.

Under sommaren har intresserade klubbar börjat höra av sig kring svenskens situation. Bland annat har Torino tidigare uppgetts vara intresserade av anfallaren.

Nu skriver calciomercato.it att både Bologna och Fiorentina har frågat om svenskens tillgänglighet. Celta uppges ha svarat att anfallaren inte kommer att lånas ut – men att klubben skulle acceptera ett bud på åtta miljoner euro, motsvarande ca 77 miljoner kronor.