Foto: Bildbyrån

Djurgården åker till Norrköping imorgon för att möta seriefemman i en toppmatch. Både Gustav Engvall och Magnus Eriksson är tillbaka i truppen. Jonas Olsson missar däremot matchen. 

Jonas Olsson missade senaste matchen mot Malmö FF och är fortfarande skadad. Inte heller nyförvärvet Julian Kristoffersen är med.

– Det är synd att vi inte har Jonas med oss men man måste låta honom vila så att han är hundra procent redo för spel. Dessutom har Niklas Gunnarsson gjort det jättebra och vi litar helt på honom som en fullgod ersättare. Niklas har visat att han kan gå in både som högerback och mittback och det är otroligt bra att kunna ha en sådan stark konkurrens i backlinjen, säger Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel till klubbens hemsida.

Magnus Eriksson var avstängd senast mot Malmö men är nu tillbaka i Djurgårdens trupp igen. Gustav Engvall är också med efter att lånet från Bristol förlängdes tidigare i veckan.

– Det är stort plus det också. Sedan fick Haris Radetinac starta sin första match medan Othman El Kabir och Kerim Mrabti har gjort det bra på mittfältet och Tino Kadewere gjorde sitt första inhopp på jättelänge. Utöver det har vi som sagt Gustav som varit här tidigare och kan komma in snabbt i laget medan Julian kanske behöver acklimatisera sig lite men har intressanta egenskaper som ger oss nya möjligheter. Så som det ser ut nu har vi en väldigt fin trupp där vi kan ändra saker och ting. Men samtidigt ska man inte göra det bara för sakens skull. De som har spelat har gjort det bra och konkurrenssituationen nu ställer stora krav både på spelare och oss ledare, säger Melkemichel.