Foto: Bildbyrån

AFC Eskilstuna sa adjö till fyra spelare igår. Idag presenterar klubben två ersättare. 
– Två spelare som kommer tillföra energi, säger sportchefen Azak Budak till klubbens hemsida.

AFC Eskilstuna valde att släppa kvartetten Rinor Nushi, Emmanuel Frimpong, Anel Raskaj och Cem Alpek under gårdagen.

Nu plockar klubben istället in två nya spelare. På sin hemsida meddelar de att kontrakt har skrivits säsongen ut med mittfältarna Wanderson, 23, och Sharif Mukhammad, 27. Den sistnämnde har fyra landskamper för Afghanistan på sitt CV.

– Med Wanderson och Sharif får vi in två bollvinnande innemittfältare. Två spelare som kommer tillföra energi, något som vi kommer ha nytta utav i det läget som vi befinner oss i tabellen, och i matcherna som är kvar, säger sportchefen Azad Budak.

Utöver duon har även Abdul Razak, Andrew Fox, Farshad Noor och före detta Milanstjärnan Taye Taiwo hämtats in under sommaren.