• Publicerat 11 augusti
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Göteborgs eventuella lån av Sam Johnson har varit en följetong under sommaren. Med bara timmar kvar av det svenska övergångsfönstret kan FotbollDirekt avslöja att affären nu spricker. 

Sam Johnson har varit öppen med att han vill lämna sin kinesiska klubb Wuhan Zall i sommar och flera allsvenska klubbar ska ha varit intresserade av att värva tillbaka den tidigare Djurgårdsspelaren till allsvenskan.

Närmast har IFK Göteborg varit men FotbollDirekt kan nu avslöja att affären inte kommer att hända. Blåvitt har in i det sista försökt nå en lösning men den svenska klubben kommer inte överens med Wuhan Zall.

Den kinesiska klubben skulle ge ett slutgiltigt svar kl 22.00 svensk tid, och svaret var negativt. Sam Johnsons agenter bekräftar nu via sms till FotbollDirekt att Sam Johnson inte kommer att ansluta till IFK Göteborg.

– Mats Gren, vi och Sam är besvikna. Bollen är tyvärr död. Klart nu ikväll, skriver spelarens agenter Tore Eliasson och Andrew Zolotko i ett gemensamt SMS till FD.

ANTON ZETTERMAN – JOHN MARTHINSON