Foto: Bildbyrån

Hammarby har precis presenterat vänsterbacken Oscar Krusnell. Nu uppges Bajen ha klart med nästa nyförvärv – U21-landslagsmannen Muamer Tankovic uppges klar.

Hammarby har suttit med en tunn trupp sedan flera spelare lämnat i sommar. 16 utespelare blev på torsdagen 17 då Bajen presenterade vänsterbacken Oscar Krusnell.

Nu uppges ett till nyförvärv klart – och ett meriterat sådant. Muamer ”Mujo” Tankovic ska enligt Expressen vara klar för Hammarby. Enligt tidningen köper Bajen loss Tankovic från AZ Alkmaar. Klubbarna ska vara överens om en övergångssumma och Tankovic flyger till Sverige inom kort.

Tankovic lämnade 2011 IFK Norrköping för Fulham, och IFK har i sommar varit öppet med att man gärna ser honom tillbaka. Men nu uppges Bajen vinna dragkampen om spelaren, som var med i U21-EM tidigare i sommar.

Bland övriga meriter finns tre Premier League-matcher för Fulham, och 58 matcher i Eredivisie med AZ Alkmaar, som Tankovic kom till 2014.