Jönköpings Södras mittfältare Dzenis Kozica jagas av flera allsvenska klubbar. Enligt uppgifter till FotbollDirekt är Djurgården, Norrköping och Östersund ute efter den allsvenska succéspelaren.
– Det har varit lite förfrågningar kring några av våra spelare och Dzenis är en av dem, säger Christer Persson, assisterande tränare och scoutingansvarig i Jönköpings Södra till FotbollDirekt.se.

Dzenis Kozica kom till Jönköpings Södra från Värnamo när klubben tog steget upp i allsvenskan. Förra året spelade han samtliga matcher och var en viktig kugge när klubben höll sig kvar. I år har han fortsatt varit en av lagets absoluta nyckelspelare och stundtals imponerat stort från sin mittfältsroll.
– Precis som med alla spelare så, presterar man bra så kommer intresset. Det har varit lite förfrågningar kring några av våra spelare och Dzenis är en av dem, säger Christer Persson, assisterande tränare och scoutingansvarig i Jönköpings Södra till FotbollDirekt.se.

Vi har uppgifter på att Djurgården, Norrköping och Östersund är intresserade av Kozica?
– Det har varit förfrågningar och intresse kring Dzenis, sen vad gäller de här klubbarna, huruvida det är spekulationer eller inte, känner jag inte att jag vill gå in mer på.

Kozica, som startat alla matcher för J-Södra denna säsong, har kontrakt över nästa säsong.
– Det ligger i våra händer. Sen får vi se vad som händer. Saker och ting kan alltid hända i fotbollen och ibland går det snabbt.

MISSA INTE!
– Uppgifter: Engvall återvänder
– Stortalang från Ghana klar för allsvenskan
– Göteborg backar ur affär – spelare för dyr

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM