Eric Larsson är aktuell för Malmö FF. Det har Sport-Expressen nyligen avslöjat. Nu har FotbollDirekt uppgifter om att Gif Sundsvall vill sälja Larsson direkt och kräver nära 2,5-3 miljoner av mästarna.

Gif Sundsvall har det ekonomiskt tungt och i det läget kan nu ett av de tyngsta namnen försvinna.
Kvällsposten gick tidigare i veckan med uppgifter om hur MFF nu ser ut att vara nära en lösning med högerbacken som fått allt större genomslag och ses som en möjlig framtida landslagsback och nu alltså en konkurrent till Anton Tinnerholm.

LÄS: DANIEL ANDERSSONS SYN PÅ MFF:S STEGRADE AFFÄRER

Enligt uppgifter som finns ute om 26-åringen så har även IFK Norrköping funnits med i bilden men hur det nu är MFF som ser ut att ta hem affären.
Från Gif-håll så har man nu enligt uppgifter bestämt sig för att sälja, allt för att i det fortsatt ekonomiskt bekymrade läget få in kapital. Enligt säkra källor till FD vill man ha 2,5 -3 miljoner för affär.

Kontraktet är utgående och trots ett tungt sportsligt fall om Larsson försvinner så inser man att om han inte går nu så gör han det i så fall gratis efter säsongen. Enligt uppgifter är Larsson inte intresserad av att förlänga.

Eric Larsson har själv i en kort kommentar hävdat att han inte ens känner till intresset.

Giffarnas Urban Hagblom har sagt så här till Kvällsposten:
– Eric Larsson har varit en av våra nyckelspelare och det är naturligt att det finns ett intresse kring honom. Malmö FF har inte varit i kontakt med oss angående honom och jag personligen tycker väl att om Eric ska lämna Sundsvall är han redo för att gå utomlands, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Med detta växer Malmös satsning ytterligare om nu affären blir av och mästarna börjar närma sig nya spelare för 25 miljoner i detta fönster; 13 miljoner för Kingsley Sarfo, Bonke Innocent för 8-9 miljoner och nu kan alltså ännu en affär för några miljoner bli verklighet.