• Publicerat 3 augusti
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Eric Larsson har imponerat i Gif Sundsvall – nu uppges Malmö FF vara ute efter högeryttern
– Eric Larsson har varit en av våra nyckelspelare och det är naturligt att det finns ett intresse kring honom, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till Kvällsposten.

Malmö FF har gjort två ekonomiska storsatsningar i sommar, med Kingsley Sarfo och Bonke Innocent – nyförvärv som bägge varit miljonaffärer för MFF.

Nästa nyförvärv kan vara en spelare på utgående kontrakt. Eric Larsson har varit en av Gif Sundsvalls främsta i flera säsonger, så också i år. Kontraktet går ut, och nu uppges han intressant för MFF. Svenska mästarna ser ut att tappa Anton Tinnerholm, vars kontrakt också går ut efter säsongen.

Enligt Kvällsposten är Larsson intressant för MFF, från och med nästa säsong i första hand.

– Eric Larsson har varit en av våra nyckelspelare och det är naturligt att det finns ett intresse kring honom. Malmö FF har inte varit i kontakt med oss angående honom och jag personligen tycker väl att om Eric ska lämna Sundsvall är han redo för att gå utomlands, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till tidningen.

Larsson själv är fåordig:

– Jag har inte hört någonting om det. Jag har kontrakt med GIF Sundsvall och är inställd på att köra på här, säger han till Kvällsposten.