• Publicerat 3 augusti, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Moustafa Zeidan lämnar Helsingborgs IF för Syrianska – det bekräftar nu HIF.
– Jag önskar laget all lycka och hoppas att de tar tillbaka HIF där klubben hör hemma, i allsvenskan, säger Zeidan till HIF:s hemsida.

Moustafa Zeidan gjorde två allsvenska matcher i fjol för HIF, men i år i superettan har det bara blivit ett inhopp för den u-landslagsmeriterade 19-åringen. Nu lämnar han för Syrianska. FotbollDirekt skrev i förrgår om den stundande övergången, och att det handlade om en permanent sådan – inte en utlåning.

Något HIF nu bekräftar på sin hemsida.

– Jag vill tacka alla spelare, ledare, fans och alla andra i och runt HIF för de 1,5 åren jag varit här. Det är klart att jag hade önskat att det fungerade bättre för mig här men det betyder inte att våra vägar inte kommer att mötas senare i framtiden. Jag önskar laget all lycka och hoppas att de tar tillbaka HIF där klubben hör hemma, i allsvenskan. Stort lycka till, säger Moustafa Zeidan.

HIF:s huvudtränare Per-Ola Ljung om övergången:

– Zeidan befann sig i en situation där han inte fick mycket speltid då konkurrensen på hans positioner är tuff. Han behöver speltid och vi lyssnade på hans vilja. Jag önskar honom lycka till i Syrianska.

Odds på svensk fotboll - från Allsvenskan till Division 5! Bli kund hos Coolbet och få gratisspel varje vecka hela året ut!