Foto: Bildbyrån

Malmö FF har inte lyckats få hål på Sundsvall ännu i matchen. Istället har hemmalaget stuckit upp och hotat i omställningar. Bland annat när Franz Brorsson missbedömde studsen på konstgräsmattan. 
– Trodde jag skulle hinna före honom i situationen innan men bollen tvärstannade när den studsade, säger Brorsson till Cmore. 

Malmö dominerade bollinnehavet inledningsvis och Franz Brorsson var nära att nicka in 1-0 när han nådde högst på en hörna.

– Det vara nära på hörnan. Jag trodde den skulle gå in men den gick i ribban. Vi har slarvat lite i sista tredjedelen annars har det varit bra. Vi har haft ganska bra koll på dom.

Men Sundsvall växte in i halvleken och har flera gånger ställt om snabbt och hotat Malmö. Bland annat fick Sundsvall Peter Wilsson ett friläge när Brorsson läste studsen fel.

– Det var så. Trodde jag skulle hinna före honom i situationen innan men bollen tvärstannade när den studsade och så slog han den över mig så det vara bara att springa hem och jag hann upp honom och hann slå ut den till hörna. Det var skönt att få bort bollen där.

Malmö har haft lite problem med konstgräset och flera passningar har slagit bort. I andra halvlek behöver laget höja tempot menar Brorsson.
– Lite högre tempo, det är lite långsamt och slarvigt här. Lite högre tempo och ta fler avslut.

OBS! Matchen är slut. Läs mer om den här.